Nessus 2009.08.08. 03:18

Hírlevél

Ahhoz hogy tudj az éppen aktuális hirdetésekről, szervezésekről, eseményekről, melyek latinos-görögös közkézen forognak.

 

Létezik a latin-görög szaknak egy többé-kevésbé közösen használt levelezőlistája, a Latinlista. Ez egy yahoo-s levelező lista, amelyre minden fontosabb, hasznosabb információt igyekszünk eljuttatni. Oktatók, hallgatók, volt hallgatók és külsősök egyaránt előfordulnak rajta, így aztán széles körökkel lehet információt és élményeket megosztani (a stílusra ügyelve, persze).

A listára való feliratkozás ezen a linken lehetséges. A csatlakozáshoz szükséges létrehozni egy yahoo-s accountot, amelyre bármilyen e-mail címmel, pár kattintás után lehetősége van az embernek. A listához való csatlakozást a lista moderátorai bírálják el, ezért a megadott "megjegyzés" mezőbe érdemes beleírni, kik és hanyadéves hallgatók vagytok - e-mail címek alapján visszakeresni ugyanis szinte lehetetlenség a moderátorok számára is.

Ha mégis bármiféle probléma lépne fel a csatlakozás során, erre az e-mail címre lehet jelezni azt.

A bejegyzés trackback címe:

https://klasszfilosz.blog.hu/api/trackback/id/tr481296001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása